#21003

АПАРТАМЕНТ AIRBNB

Компактен двустаен апартамент, който ще бъде отдаван под наем в Airbnb. Площта е 35 м2 и включва дневна, спалня, антре и баня. Заявката е за изчистен интериорен дизайн и цветове, за да може само със смяна на аксесоари и декорация да се сменят визията и стилът. Предпочитани цветове и материали: бяло и черно, дърво, SPC настилки, плот в банята от естествен материал. Необходимо е да има работен кът и/или кът за четене.
Проектно предложение: Предложеният стил за интериора е модерен. Изчистени линии и светли цветове. Използвани са много дървесни мотиви, метал, черни смесители, черни дръжки за врати.
„Малката квадратура на апартамента трябваше да бъде решена по оптимален начин. Дневната събира в себе си най-важните функции – кухня, трапезария и хол. Спалнята е сравнително малка и тясна, затова зад леглото до таблата са проектирани огледала, които оптично да увеличат пространството. Кътът за четене и релакс и работното място са до прозореца, където има максимално много естествена светлина и гледка към морето.“

Локация

Бургас

Тип

Двустаен апартамент

Статус

Завършен

Реализация

Обектът е реализиран прецизно, точно по проектното предложение и клиентът е изключително доволен от резултата. Следващата галерия снимки представя реализацията на проекта: