Локация

Сандански

Тип

Еднофамилна къща

Статус

Завършен

Описание

Интериорен дизайн на еднофамилна къща с обща площ 110 м2 в гр. Сандански. Включва кухня, трапезария, хол, детска стая и спалня. Желанието на клиентите е да се използват някои съществуващи мебели и да се приспособят към интериора, да се използват светли нюанси и дърво, непременно да има бленди по стената.

Проектно предложение: Светъл интериор с дървесни мотиви, модерен и уютен. Акценти в зелен цвят са използвани деликатно във всички стаи. Дървена преграда от МДФ отделя функционално коридора от дневната зона, без да спира потока светлина от прозорците. Предложени са два варианта за стена зад телевизора – с тухлички и с бленди. В спалнята стената също е решена с бели декоративни тухлички. 

Клиенти: Благодарим на Симеон и Александра за професионално изготвените проекти за хол с кухня и антре, спалня и детска стая – с внимание към детайлите, интересни предложения, супер отзивчивост и постоянна комуникация, дори и след предаването на проекта. Останахме много доволни и приятно изненадани от професионализма, доброто отношение и креативността на този млад и талантлив екип!