Локация

кв. Крайморие, гр. Бургас

Тип

Двуетажна еднофамилна къща

Статус

В процес на изпълнение

Описание

Една къща, чиято заявка за интериорен проект е много специфична и особено детайлна. Къщата се състои от два етажа, в които ще живеят собствениците ѝ, плюс още два апартамента на третия етаж, които се обзавеждат с цел отдаване под наем. 

Клиенти: Като цяло искаме да направим къщата в модерен стил с акцент дърво. Харесваме елементи от класическо, скандинавско и средиземноморско обзавеждане, обичаме топлите цветове, светлината и уюта.

Особености

За да се постигне възможно най-удобното разпределение, е необходимо да се направят сериозни промени, обединяване и разделяне на различни помещения. Инвеститорите са събрали предварително много идеи и примери за елементи, които биха искали да намерят място в интериорния им проект. Малка част от тях са:

  • Стълбище: кован парапет и художествени акценти между етажите;
  • Бани: акцент дърво, паравани, голяма вана;
  • Хол: атрактивна библиотека;
  • Кухня и трапезария: свеж цветен акцент, висящи лампи, евентуално остров;
  • Спални: пейка, тоалетка;
  • Място за мокро помещение и кът за гладене.

Проектно предложение

Резултатът е стилен интериорен дизайн с изключителна прецизност спрямо вкуса и желанието на клиентите. Елегантни дървени греди на тавана обединяват визуално хола, трапезарията и кухнята, а цветовите акценти ги отличават. Красива библиотека във формата на дърво и удобен фотьойл за четене допълват уюта в хола. Баните са с дървени плотове и отделни дървени стени. Обособен е кът за мокро помещение, гладене и съхранение. Всяка спалня е със собствен характерен облик и притежава всичко необходимо за пълен комфорт.